Home » Mode en Kleding » Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Suede is een van die trends die nooit uit de mode lijkt te raken, maar ook nooit uit de mode raakt om dezelfde reden: het ziet er verdomd goed uit. Daarom zijn er zoveel mensen die Suede Booties kopen, opnieuw kopen en proberen. Het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken met je Suede Laced Bootie of hoe je hem gaat combineren met andere kledingstukken die je draagt. Als je bijvoorbeeld gewoon op zoek bent naar een simpele oplossing voor een ingetogen strandlook, dan is een simpel paar suède loafers misschien iets voor jou. Als je echter een beetje textuur aan je garderobe wilt toevoegen met een paar suède sokken of een corduroy legging, dan staat je een echte traktatie te wachten – deze leggings en laarzen zullen echt indruk maken!

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Van penny loafers en basic horsebiter loafers tot glad suède en zelfs met fluweel gevoerde laarzen, suède kan soms overweldigend aanvoelen bij het kiezen van de juiste loafer om je garderobe aan te vullen suede loafers. Er zijn voor- en nadelen aan elke schoenstijl en als je weet welke suède loafers het beste bij mij passen, kun je de keuzes beperken en uiteindelijk het kiezen van een nieuwe schoen veel gemakkelijker maken. Daarom hebben we een uitsplitsing gemaakt van alle meest voorkomende schoentypes (in alfabetische volgorde) en de meest voorkomende suède loafers die bij mij passen (in alfabetische volgorde). Inbegrepen zijn de basics zoals de veterschoen (de meest eenvoudige), instapper (ook wel bekend als de sneakerboot), vleugeltip en volledige zool. Ook inbegrepen zijn de meer gebruikelijke alternatieven zoals canvas, leer, rubber en canvas draagtas, evenals lederen draagtas voor mannen en vrouwen.

Voor de zomer kies ik meestal voor instapschoenen omdat ze mijn voeten koel en droog houden op een warme dag op het strand. Tijdens de herfst en winter geef ik echter de voorkeur aan een laars of een chino zodat mijn voeten warm en behaaglijk blijven in de sneeuw. Omdat ik meestal op het strand ben, draag ik graag een chino met mijn suède slip-ons. Ik vind suède ook erg comfortabel. Ik draag meestal chino's, maar ik heb wel een paar canvas voor als het kouder weer wordt en ik mijn strandkleding moet mixen en matchen.

Klik hier: Alberto Bellini