Home » All » Wat zijn Bitcoins?

Wat zijn Bitcoins?

Wat zijn Bitcoins?

Wat zijn meer info ? Welnu, bitcoins zijn digitale valuta's die zijn ontworpen en onderhouden door netwerkhackers die bitcoins aan gebruikers geven als stimulans om de bitcoins op hun computers te beveiligen. Dit wordt gedaan met behulp van een zogenaamde "bitcoins-portemonnee". De portemonnee fungeert als een kluis waarin de eigenaar zijn privésleutel opslaat. Alle transacties die met bitcoins worden gedaan, worden via het netwerk voltooid, vandaar dat bitcoins bekend staan als een virtuele valuta.

bitcoins

Waarom zijn bitcoins zo speciaal? Welnu, bitcoins zijn niet zoals conventioneel geld of valuta die kunnen worden ondersteund door iets fysieks. bitcoins zijn een vorm van digitale valuta die vrijwel zonder tussenkomst van derden kan worden overgedragen. Bij de meeste traditionele portemonnees moet u een derde partij toestemming geven om uw portemonnee te openen en u toegang te geven tot al het geld dat erin zit, en als u een transactie wilt doen, moet u een reeks stappen doorlopen waarbij u betrek de derde partij erbij, autoriseer de transactie en wacht op de transactie via het betalingskanaal (meestal via het gebruik van een creditcard). Bij bitcoins wordt het proces automatisch gedaan, wat betekent dat je niet met al het gedoe te maken hebt.

In tegenstelling tot reguliere banken hebben bitcoins geen controlerende belangen en zijn er geen beperkingen op de distributie ervan. Er is ook geen limiet voor het aantal nieuwe munten dat kan worden geslagen, behalve in het geval van een buitengewone situatie waarin er extreem veel vraag naar is (bijvoorbeeld als er een plotselinge toename is van het aantal bitcoins dat zal worden gedolven) . Kortom, bitcoins zijn een zeer wenselijke manier om uw financiën te beheren en voor transactiedoeleinden, aangezien u geen toestemming van een derde partij hoeft te geven om uw transactie te doen, en de hele transactie gebeurt onmiddellijk, net als een normale transactie die u zou doen met welke bank dan ook.

Voor meer informatie klik je hier: https://bitcoinmeester.nl/