Home » Main » Waar te koop basis huishoudelijke artikelen voor minder

Waar te koop basis huishoudelijke artikelen voor minder

Een paar weken geleden was ik op zoek naar enkele goedkope huishoudelijke artikelen en eindigde op een zoekmachine en op zoek naar goedkope badhanddoeken. Natuurlijk ging het eerste waar ik aan dacht te richten. Welnu, ik kon me geen betere plek voorstellen om ze te kopen, omdat ze precies daar zijn in het parkeren van doelwitten. En het doel heeft een zeer mooie reputatie. Het was altijd een plek waar mensen op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en goede prijzen, en ze hebben een geweldige baan gedaan met hun spelingsecties.

Maar laten we het doelwit worden geconfronteerd met goedkope huishoudelijke artikelen die iemand kan rekenen om kwaliteitsproducten tegen kortingsprijzen te vinden. Laten we onder ogen zien als het gaat om het kopen van badhanddoeken, beddengoed, beddengoed en andere goedkope huishoudelijke artikelen, is het doelwit niet de beste plaats. Dit is waarom.

Target is eigendom van de GAP Inc., die een van de slechtste bedrijven is die bekend zijn om huishoudelijke artikelen van lage kwaliteit te verkopen. Als je ooit bij een gap-winkel hebt gewinkeld, weet je waar ik het over heb. Items zijn goedkoop, maar niet de kwaliteit die u verwacht wanneer u de verkoopprijzen betaalt.

Het grappige aan het is dat het bedrijf zegt dat het kwaliteit verkoopt, maar iemand in een hoge positie bij Gap Inc., zag het niet aankomen!

Ze kwamen onlangs onder vuur voor het verkopen van beddengoed dat een niet-wegwerpbare voering bevatte. Het probleem? De voering moest een decennium duren voordat het bedrijf erop zou gooien, maar volgens een rapport van de milieuwerkgroep gebeurt dit niet. Dit gebeurde in 2021. En slechts 10 jaar geleden stond een derde belangrijk beddenbedrijf op vergelijkbare kosten.

Dus wat is de les hier? Het is niet nodig om Top Dollar te betalen voor handdoeken en lakens wanneer u dezelfde kwaliteitsproducten kunt krijgen voor minder dan de helft van de prijs. En er is ook niet nodig om premium prijzen te betalen voor beddengoed dat voor een tiende van de prijs in andere winkels kan worden gevonden. Alleen omdat een bedrijf bekend is, betekent niet dat ze beter zijn dan kortingswinkeliers als het gaat om het maken van hun producten – zoals linnengoed – betrouwbaar en duurzaam.

De E.W.G. s Rapporteer ongepaste inhoud; Dus, wat is de les hier? Het is eenvoudig: u kunt producten van hoge kwaliteit krijgen voor veel goedkopere prijzen als u er online uitziet. Dat omvat beddengoed. Het betekent ook dat u retailprijzen niet hoeven te betalen voor high-end toiletartikelen, zoals deodorant of toiletpapier.

Klik hier voor meer informatie Huishoudkoopjes.nl