Home » All » Nieuwe functies van de bedrijfslaag van het ecosysteem van ethische grootboektechnologie

Nieuwe functies van de bedrijfslaag van het ecosysteem van ethische grootboektechnologie

etherische

Nieuwe functies van de bedrijfslaag van het ecosysteem van ethische grootboektechnologie

Er zijn veel factoren die Bitcoinmeester.nl ethereum tot een lucratieve onderneming maken. Deze gedistribueerde grootboektechnologie wint snel terrein dankzij de zeer geavanceerde functies en het gebruiksgemak. De belangrijkste reden waarom mensen het verkiezen boven andere grootboeken, zoals die in geld, creditcards en aandelen, is dat ethereum werkt volgens het principe van slimme contracttechnologie. Slimme contracttechnologie is een zeer geavanceerde functie waarmee slimme contracten kunnen worden uitgevoerd zonder dat een derde partij of makelaar nodig is. Deze contracten kunnen een willekeurig aantal functies omvatten, zoals vastgoedlicenties, software-updates en computerprogrammering voor een bedrijf.

Naarmate ethereum steeds populairder wordt onder de gemeenschap van ontwikkelaars, is de prijs gestaag gestegen. Onlangs heeft ether een recordhoogte bereikt. Dit heeft in grote mate bijgedragen aan de sterke stijging van de vraag naar ethereum smart contracts bij zowel bedrijven als consumenten. De recente toename van de vraag heeft ertoe geleid dat verschillende bedrijven het ethereum-ecosysteem zijn betreden. Microsoft, IBM, Cisco en Microsoft Ventures hebben consortia opgericht met andere grote bedrijven om nieuwe applicaties en serviceproviders voor het platform te ontwikkelen.

Een belangrijk kenmerk van etherische slimme contracttechnologie staat bekend als "slimme contracten". Deze slimme contracten kunnen worden gebruikt om geld of andere soorten activa tussen twee partijen over te dragen, waarbij de partijen nooit een traditionele transactieroute hoeven te doorlopen, zoals een bank of online brokerage. Omdat de slimme contracten van ethereum op het ethereum-netwerk draaien, zijn er geen vertragingen of andere problemen bij het overmaken van geld. Hierdoor kunnen ethereum-gebruikers snel en gemakkelijk alle soorten online en offline activaoverdrachten uitvoeren. De mogelijkheid om ethertokens rechtstreeks van de ene ethereum-portemonnee naar de andere over te zetten, is slechts een van de nieuwe functies die door het ethereum-project worden geïntroduceerd.

Zoek meer informatie op: https://bitcoinmeester.nl/