Home » Financieel » Koop bitcoins met creditcards – is dit een veilige gok?

Koop bitcoins met creditcards – is dit een veilige gok?

Wil je weten hoe je bitcoins koopt en geld mee verdienen? Als u een van de vele mensen bent die gehoord hebben aan deze alternatieve vorm van betaling, maar niet bekend met het of weet niet hoe u het moet gaan om het te kopen, dan is dit het juiste artikel voor u. In dit korte artikel, geef je je een korte introductie over het kopen van het, de voordelen en andere dingen die ermee gerelateerd zijn. Hopelijk, na het lezen van dit, kunt u beslissen of het goed is voor u om te doen. Dus laten we beginnen.

Wanneer u tegenwoordig elk type product koopt, is het eerste ding dat in de geest komt, de betaling. Misschien heb je veel opties bij het online kopen van dingen, maar er is waarschijnlijk geen betere optie dan door betaling. Om iets online te kopen, moet je gewoon op de knop IT kopen, betaal voor het gebruik van je creditcard en wacht erop dat het aan je deur wordt bezorgd.

Maar wat als je wat dingen wilt kopen en die opties niet beschikbaar hebt?

Er zijn nu tal van mogelijkheden, en een van hen is om een betalingsservice zoals Paypal te gebruiken. Dit is een zeer betrouwbare betaalmethode en de meeste online winkels en verkopers accepteren het tegenwoordig. Niet alle winkels en verkopers doen, wat het moeilijker maakt om dingen te kopen die het gebruiken. Sommigen kunnen nog steeds hun voorkeursmethode hebben, zoals een cheque. Maar in de meeste gevallen, als je wat dingen wilt kopen met behulp van deze service, moet je bellen en vragen of ze het accepteren of niet. Dit kost tijd, en het kan ook erg duur zijn.

Een andere optie zou zijn om uw bankoverschrijvingssysteem te gebruiken. Dit is tegenwoordig behoorlijk gewone, en u zult merken dat de meeste banken u nu toestaan om geld over te brengen naar een persoon over de hele wereld. Maar dit is niet mogelijk voor u als u geen bankrekening hebt, of u woont in een land dat dit betalingssysteem niet herkent. En zelfs als u toegang hebt tot dit soort betaalkanaal, is de kans groot dat u meer in vergoedingen en andere kosten betaalt dan u uiteindelijk terug zult krijgen. Dus het is misschien geen goede keuze om bitcoins te kopen als je geen andere opties hebt. Zelfs als u in de Verenigde Staten woont, kunt u geen draadoverdrachtservice gebruiken omdat de overheid deze methode beschouwt, een witwassen van geld en daarom laat u het niet doen.

Een andere optie zou zijn om een betalingsoptie zoals creditcard Mastercard te gebruiken.

Dit is een service van creditcardbedrijven zoals Visa en Mastercard. U kunt deze service gebruiken om één valuta te kopen, zoals de Amerikaanse dollar en een andere valuta, zoals het Britse pond. Op deze manier kunt u transacties tussen valuta’s zonder veel gedoe doen. Dit is echter ook een zeer trage manier om dingen te kopen met behulp van bitcoins. In feite is dit misschien niet de meest populaire methode om iets te kopen met deze specifieke virtuele valuta, gewoon omdat er niet genoeg vraag naar deze service is.

Het beste is om te gaan met een betalingsoplossing zoals PayPal, WorldPay, Xoom of Moneybookers. Dit zijn de services die 100% worden beschermd door het PayPal-bedrijf, dat de veilige betalingsverwerking van al uw aankopen met hen garandeert. Deze bedrijven bieden u ook een aantal betaalmethoden, waaronder creditcards, elektronische cheque, draadoverdrachten en anderen. Het enige dat u hoeft te doen is om uw creditcard- of debetkaartgegevens in te voeren op hun beveiligde website, en u kunt kopen wat u maar een paar momenten wilt.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester