Home » Woningen » Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar omdat ik niets weet van de vastgoedmarkt en ik ben bang dat ik mijn huis misschien niet snel genoeg of helemaal niet kan verkopen. Ik heb de afgelopen twee jaar geprobeerd mijn huis zelf te verkopen en dat is niet gelukt. De reden waarom ik niet succesvol ben, is omdat ik geen makelaar gebruik om mijn huis voor mij te verkopen, maar ik ga dit doen nu ik weet wat ik moet doen. Ik wil je uitleggen wat ik heb gedaan om mijn huis zelf te verkopen.

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Het eerste dat ik deed toen ik besloot mijn huis alleen te verkopen, was dat ik de naam van mijn makelaar veranderde Mijn Verkoopmakelaar makelaar Den Haag. Ik noemde haar "Sue" en ze is altijd mijn makelaar geweest sinds we voor het eerst samenwoonden. Ik belde haar de dag voordat ik mijn huis ging verkopen en ik vertelde haar dat ik de naam wilde veranderen en dat ik haar vastgoednaam wilde gebruiken. Ze was erg blij omdat ze weet dat ik van haar hou en ik wist dat ze alles voor me zou doen.

Het volgende dat ik deed om het huis zelf te verkopen, was dat ik een plaatselijk tijdschrift tevoorschijn haalde en er een advertentie in begon te schrijven. Deze advertentie zal worden gebruikt om reclame te maken voor mijn huis en ik zal het in elke makelaarskantoor in de stad plaatsen en overal waar mensen reclame maken voor hun huis. In de advertentie staat dat ik mijn huis zal verkopen via een makelaar, maar ik ga iedereen over mijn huis vertellen zodat ze zelf een huis kunnen kopen en ik ga ze de prijs vertellen die ik ervoor heb betaald . De advertentie die ik in het tijdschrift heb geschreven, is heel eenvoudig en ik raad u aan deze te lezen en op uw folders te plakken die u gaat uitdelen zodra u uw huis opgeeft. De beste manier om zelf een huis op de markt te brengen en te verkopen, is ervoor te zorgen dat je alles weggooit dat niet nodig is en alleen de dingen bewaart die echt waardevol zijn en je zult verrast zijn hoeveel geld je kunt hebben met slechts een paar items.

Klik hier om meer te lezen: Mijn Verkoopmakelaar