Home » Main » Hoe u het beste kogelboekje kiest

Hoe u het beste kogelboekje kiest

Als u op zoek bent naar het beste bullet-dagboek, bent u waarschijnlijk al honderden opties tegengekomen. Als u nieuw bent op bullet-tijdschriften of gewoon er een hebt gevonden die u wilt gebruiken, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Bullet-tijdschriften zijn al jaren in de buurt en zijn een zeer populaire manier om uw dagelijkse activiteiten bij te houden. Zelfs als u een tijdschrift als deze niet houdt, houdt u waarschijnlijk een dagboek of het plannen van dingen die u elke dag doet. Er zijn zoveel verschillende opties voor die het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen.

De eerste plaats die ik zou beginnen is om te beslissen wat voor soort kogeljournalen die je zou willen hebben. Er zijn veel verschillende maten, materialen en soorten papers. De twee meest voorkomende typen zijn die gemaakt van papier en degenen die van leer zijn gemaakt. Enkele van de beste bullet-tijdschriften die je kunt krijgen, zijn die gemaakt van leer omdat ze de neiging hebben steviger te zijn, zijn gemakkelijker om op te schrijven, en een professionelere uitstraling geven.

Het type materiaal dat u krijgt, is ook afhankelijk van het doel van het bullet-dagboek. Als je het voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken, dan wil je waarschijnlijk iets dat professioneler en meer uitziet als een echte planner. Dat betekent niet dat er geen geweldige kogeljournalen zijn die zijn gemaakt van een heel basisidee en rasterpunten hebben in plaats van daadwerkelijk schrijven.

Er zijn ook veel zeer creatieve en elegante ontwerpen beschikbaar!

Enkele van de beste bullet-tijdschriften die je kunt krijgen, zijn helemaal niet echt een dagboek. Ze zijn meer als een notebook. Als u van plan bent om uw notebook te gebruiken voor schoolwerk, notities en al het andere, dan wilt u waarschijnlijk een harddekboekje in plaats van een zachte omslag. Je kunt veel goede harde-cover notebooks online vinden tegen zeer redelijke prijzen. Het beste deel van een notebook van een harde omslag is dat het de oorspronkelijke uiterlijk voor de komende jaren zal komen, en het is altijd beschermd tegen waterschade of vlekken.

Als u van plan bent om uw kogeljournaal te gebruiken in meer van een planner, dan zou u kunnen overwegen om een pennenlus te krijgen. Penlussen zijn handig omdat je je pen dicht bij je borst kunt plaatsen, zodat je gemakkelijk kunt schrijven. Er zijn een paar verschillende sluitopties waaruit u kunt kiezen, maar de meest populaire zijn de pen- en lussluiting. Het leuke aan een pennenlus is dat het niet toestaat dat je papieren uit je hand kunnen vliegen, wat de neiging heeft om te gebeuren met traditionele sluiting.

Vergeet niet dat het type tijdschrift dat u kiest, afhankelijk is van het doel van het tijdschrift. Als u van plan bent een maandelijks tijdschrift te behouden, kunt u overwegen om een hardbodig journaal te gebruiken en als u van plan bent om een geschreven tijdschrift te behouden dat u slechts een paar minuten per keer binnent, dan wilt u misschien een Wat u ook kiest, u zult zeker genieten van vele jaren van het bijhouden van een kogelboek door deze drie eenvoudige en effectieve tips te gebruiken.

Meer informatie lees je hieronder My Lovely Notebook