Home » Bloemen » Hoe pioentulpen te bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Pioentulpen zijn een uitstekende keuze voor bloemarrangementen binnenshuis. Ze worden 14 tot 22 centimeter lang en hebben een bloeidiameter van 4 inch. In de tuin zijn ze twee weken houdbaar en in een vaas iets minder. Deze prachtige bloemen zijn geurig en zetten een indrukwekkende show neer. Ze zijn verkrijgbaar in zowel standaard- als minivarianten pioentulpen bestellen. Om een goede deal te krijgen, bestelt u meer dan één soort pioentulpen.

pioen tulpen bestellen

Pioentulpen hebben een groot aantal bloemblaadjes in vergelijking met gewone tulpen, waardoor ze een goede keuze zijn voor lente- en zomerbloemstukken. U kunt verschillende kleuren bestellen van deze variëteit aan tulpen, waaronder zachtroze 'Angelique' ($ 20) of paars 'Blue Spectacle ($ 7; Holland Bulb Farms). Deze tulpen staan bekend om hun gefranjerde randen en worden vaak in boeketten verkocht.

Bestel pioentulpen eind april of begin mei om de bloeitijd te maximaliseren. Je kunt ze op een zonnige plek planten, maar zorg ervoor dat ze in de halfschaduw staan om de bloeitijd te verlengen. Kies ook een site die gelijkmatige, vochtige grond ontvangt. Grond die te nat is, zal ervoor zorgen dat de knop vervormt en sterft. Als je niet zo lang kunt wachten, kun je een paar bloemen binnenshuis forceren en al in februari of maart genieten van kleurrijke pioentulpen.

Pioentulpen zijn prachtige snijbloemen en kunnen gebruikt worden in bloembakken. Ze zijn gemakkelijk te kweken en zijn vaste planten. Ze zien er prachtig uit in bloembakken. Ze moeten in de herfst worden geplant en moeten een lang groeiseizoen hebben. Om te zorgen voor herhaalde bloei, moet u voorgekoelde tulpenbollen kopen. Als je zeker wilt zijn van de juiste bloemen en ze de hele zomer en herfst wilt hebben, kun je ze online of bij een tuincentrum in de buurt bestellen.

Meer weten? Klik dan hier: Pluukz