Home » Main » De voordelen van Diamond Painting

De voordelen van Diamond Painting

De voordelen van Diamond Painting

Diamant schilderen lijkt veel op acryl schilderen in de zin dat het ook wel diamant op canvas wordt genoemd. De kunstenaar schildert het canvas met een laag vloeibare acrylverf en brengt een of meer lagen op het canvas aan voordat het wordt gedroogd om een glad oppervlak te creëren. Bij Diamond Painting brengt de kunstenaar een of meer lagen onverdunde acrylverf rechtstreeks op het canvas aan en plaatst hij vervolgens kleine diamanten langs de bovenkant van het geverfde oppervlak. Het uiteindelijke resultaat is een prachtig, sprankelend kunstwerk dat alleen door de kunstenaar is gemaakt.

Diamond schilderij

Diamanten worden vaak gebruikt in plaats van andere materialen zoals glazen kralen, parels of metalen kralen, waardoor unieke ontwerpen ontstaan die onmogelijk te repliceren zijn met andere materialen. painting bekwaam. Een van de voordelen van Diamond Painting is dat omdat er pure diamanten worden gebruikt, het eindresultaat een veel hogere mate van vuur en schittering heeft dan andere soorten kunstwerken. Er zijn talloze gereedschappen om diamanten op een canvas aan te brengen en te verwijderen, waaronder een diamantzaag die meestal op de ezel wordt gemonteerd. De diamanten worden handmatig of elektronisch aangebracht en gewist met behulp van een diamantkwast en diamantpad. De grootte, vorm, het gewicht en de transparantie van de diamanten bepalen de dikte, het type toepassing en de methode van aanbrengen.

Diamantschilderijen kunnen bij de meeste kunstgalerijen en speciaalzaken online en via postordercatalogi worden gekocht. Een aantal bedrijven biedt aan om unieke diamanten schilderijen voor klanten te maken, vaak met kortingen en speciale aanbiedingen voor bulkbestellingen. Veel bedrijven bieden ook aan om met diamant geschilderde kunstwerken te helpen maken door middel van diamantverfsets die apart van de daadwerkelijke diamantverf zelf worden verkocht. Andere bedrijven bieden klanten de mogelijkheid om unieke Diamond-illustraties te voltooien door middel van complete diamantschilderijen die voorbereidings- en afwerkingsprocessen omvatten, evenals aanpassing van de Diamond-illustraties.

Site bezoeken voor meer info: Mythofasia.nl