Home » All » Bitcoins kopen met PayPal

Bitcoins kopen met PayPal

Bitcoins kopen met PayPal

Als je wilt weten hoe je bitcoins kunt kopen met PayPal, dan is dit artikel met jou in gedachten geschreven. Hoewel er tegenwoordig veel betalingsopties beschikbaar zijn op internet, geven de meeste mensen er de voorkeur aan om met hun creditcard te betalen omdat deze veilig is en hen in staat stelt veilig online goederen te kopen. Veel winkeliers accepteren zowel de gangbare creditcards als PayPal, wat betekent dat u geen problemen zou moeten hebben met het vinden van een bedrijf dat een van beide als betaalmiddel accepteert. Het proces om bitcoins te kopen met PayPal is vrij eenvoudig, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u aan de slag gaat. Lees verder als u meer wilt weten over deze methode van het kopen van digitale valuta op internet kopen constructief.

bitcoin kopen

De eerste stap bij het kopen van bitcoins met PayPal is om een bedrijf te vinden waarmee u deze manier van online betalen voor producten kunt kopen. Er zijn verschillende sites waarmee u verschillende goederen online kunt kopen, maar er zijn er ook die slechts één specifieke betalingsmethode accepteren, zoals PayPal. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om van te kopen, zorg er dan voor dat het beide betaalmethoden aanbiedt. Het is belangrijk dat er geen kosten in rekening worden gebracht door geld van uw bankrekening naar hun platform over te maken, omdat dit mogelijk niet gratis is.

Zodra je een website hebt gevonden waarmee je bitcoins kunt kopen met PayPal, is de volgende stap het opzetten van een account. Dit is hetzelfde proces dat elk bedrijf dat met cryptosurf online werkt, u doorloopt. Je hebt je persoonlijke gegevens, een geldig e-mailadres en een geldige bankrekening nodig om geld over te boeken naar je PayPal-rekening. U kunt ook een virtuele terminal krijgen waarmee u met een USB-verbinding overal ter wereld veilig toegang hebt tot uw PayPal-rekening.

Zoek meer informatie op: Bitcoinmeester.nl